Urgemed

10.6.2013

În perioada 6-7 iunie 2013, s-a desfăşurat la Muzeul Naţional de Artă, Bucureşti, cea de-a V-a ediţie a Cursului Urgemed. Urgemed este singura manifestare ştiinţifică al carei obiectiv constă în prezentarea celor mai recente ghiduri şi protocoale de către reputaţi medici specialişti, lideri în diferite domenii medicale, alături de medici formatori specializaţi în medicina de familie.

În cadrul cursului au fost prezentate subiecte din practica zilnică a medicului de familie. Tratarea corectă a pacientului impune o bună colaborare între diverse specializări, bazată pe proceduri eficiente, moderne şi bine înţelese de către toţi medicii. Astfel, la curs au fost invitaţi specialişti cardiologi, internişti, pediatri, endocrinologi şi ginecologi. Directorii cursului au fost Prof. Dr. Dragoş Vinereanu şi Dr. Rodica Tănăsescu.

Participarea LabormedAlvogen cu stand la acest eveniment ne-a oferit posibilitatea de a prezenta informaţii despre produsele aflate în portofoliu: Diurocard, Betahistină LPH, Nicergolină LPH, Algozone, Trimetazidină LPH si Indapamid LPH. Ca noutate, a fost prezentat studiul AISHA realizat cu produsul nostru Indapamid LPH, unicul studiu clinic realizat cu un generic în Romania.