Manifestările Versa PulsMedia pentru medici şi farmacişti - Bucureşti

25.6.2013

În luna iunie, în cadrul Crystal Pallace Ballrooms Bucureşti, Versa Puls Media a organizat o serie de manifestări  dedicate medicilor şi farmaciştilor. Evenimentul  s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile, manifestările fiind creditate cu puncte EMC şi EFC.

Primele două zile, 19 şi 20 iunie,  au fost dedicate medicilor pediatri şi medicilor de familie. La sesiunile ştiinţifice organizate au participat peste 800 de medici.

În ziua dedicată medicilor pediatri, au fost abordate subiecte de larg interes din patologia copilului, precum şi noutăţile din domeniul terapeuticii pediatrice. Tematica evenimentului fiind “Probleme majore în pediatrie”.

Cea de-a doua zi a manifestării a fost ziua Medic.ro, adresată medicilor de familie, unde au fost abordate subiecte privind principalele afecţiuni ale omului în secolul XXI, precum şi tratamentul acestora, în contextul evoluţiei medicinei.

Pentru farmacişti, evenimentul organizat de Versa Puls Media în colaborare cu Elpida Events s-a desfăşurat pe durata celor trei zile. Ziua “Farmacist.ro” a avut loc pe 21 iunie, iar tema generală a fost “Farmacia românească la răscruce de drumuri - direcţii şi perspective care se conturează pentru viitor”. Tema conferinţelor abordate de către Elpida Events a vizat procesul de comunicare - bariere în diferite tipuri de comunicare, adaptarea şi transmiterea mesajelor, strategii de succes în managementul relaţiilor cu clienţii, tehnici de bună administraţie şi guvernanţă a afacerilor, recuperare a creanţelor, planificare şi multe altele.

Compania farmaceutică LabormedAlvogen a fost prezentă pe intreaga durată a manifestărilor organizate pentru medici şi farmacişti, la stand fiind prezentate cele mai importante dintre produsele noastre: Betahistină LPH, Diurocard, Algozone, Nicergolină LPH, Eubiotic şi altele.