LabormedAlvogen - Partener Premium al FC Ripensia Timișoara în sezonul 2014/2015

11.8.2014

Compania farmaceutică Labormed Alvogen și FC Ripensia Timișoara au deosebita plăcere de a anunța semnarea unui parteneriat pentru sezonul 2014-2015, cu posibilitatea de extindere pentru încă un sezon.

Prin acest acord, Labormed Alvogen dobândește poziția de Partener Premium, ceea ce presupune o expunere maximă a brandului pe tricourile de joc și în celelalte spații on și off-line ale lui FC Ripensia.

ALVOGEN este o companie farmaceutică multinațională axată pe dezvoltarea, producția și comercializarea medicamentelor generice complexe, a OTC-urilor și a produselor biosimilare. Cu o prezență în peste 30 de țări din Europa, America de Nord și Asia și un număr de aproximativ 2000 de angajați, compania deține o pozitie de top în industria globală a medicamentelor generice. În România, este prezentă din anul 2010, consolidându-și poziția doi ani mai târziu prin achiziționarea celui mai mare producător român independent de medicamente generice - LABORMED PHARMA.

“Spiritul de echipă, dedicarea și pasiunea pentru ceea ce facem, indiferent de domeniul în care activăm, sunt definitorii pentru îndeplinirea obiectivelor și succes pe termen lung. Ne bucurăm să fim alături de Ripensia, un mare brand al fotbalului românesc din perioada interbelică, în plin proces de reconstrucție și le urăm rezultate cat mai bune în noul sezon competițional! Tempo RIPI !!!” (Laurențiu Scheușan, CEO Labormed Alvogen)

“Suntem mândri și onorați că o mare companie ne oferă suportul și încrederea sa în procesul de reconstrucție al Ripensiei. Suntem la începutul unei călătorii care suntem convinși că va oferi ambelor entități mari satisfacții. Împărtășim principii și valori comune și, mai presus de toate, vocație si pasiune în activitățile pe care le desfășurăm.” (Radu Ienovan, Președinte FC Ripensia Timișoara)

LabormedAlvogen03