LabormedAlvogen marchează Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

1.10.2013

În fiecare an, la 1 octombrie, statele membre ONU marchează Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Sărbătoarea vârstnicilor a fost instituită în decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Cu acest prilej, LabormedAlvogen s-a alăturat eforturilor Asociației C.A.R.P. Omenia în încercarea de a aduce un sprijin persoanelor în vârstă cu venituri mici sau fără venituri și care se confruntă cu o situație socială dificilă.

Astfel, compania LabormedAlvogen și-a adus contribuția prin distribuirea unor produse farmaceutice - OTC-uri și suplimente alimentare - pentru întărirea sistemului imunitar (Imunogrip), prevenirea și combaterea unor afecțiuni specifice sezonului rece care a debutat (Trachisept, ExtremVit) și, nu în ultimul rând, pentru tratarea simptomelor asociate unor boli frecvent întâlnite la vârsta a treia (Alupirin, Osteozone Senior).

Ajutoarele vor ajunge, în perioada 1 – 4 octombrie, la aproximativ 2000 de vârstnici din București și din localitățile apropiate.