Labormed Alvogen lanseaza Trachisept Pic de Sare - singurul produs de pe piață cu substanță activă sare de mare

12.10.2017

Trachisept Pic de Sare a fost creat pornind de la remediul natural și tradițional - gargara cu apă cu sare - recunoscut pentru vindecarea afecțiunilor de la nivelul gâtului și al faringelui.

Sub formă de comprimate de supt pe bază de sare de mare (din insula Bonaire), produsul se administrează pentru hidratarea mucoasei oro-faringiene și pentru a sprijini mecanismul de curățare și apărare al acesteia: de exemplu, în cazul mucoasei uscate și durerilor de gât asociate sau al răgușelii.

Trachisept Pic de Sare este util în:

  • tratarea durerilor în gât;
  • hidratarea mucoasei oro-faringiene;
  • calmarea iritațiilor de la nivelul gâtului sau în începutul episoadelor de tuse;
  • solicitările intense ale vocii și în răgușeala asociată.

Acest produs se recomandă adulților și copiilor de peste 6 ani de la apariția primelor simptome (cum ar fi voce răgușită, disconfort la înghițire sau tuse) astfel: 1-2 comprimate, de mai multe ori pe zi, fără a depăși 6 comprimate pe zi.

Gama Trachisept este formată din produse care au la bază ingrediente naturale, recunoscute ca remedii tradiționale în tratarea afecțiunilor de la nivelul gâtului și faringelui. Trachisept aduce aceste remedii în contemporan, oferind o gamă de produse accesibile și adaptabile la orice coș de răceala și gripă.

De altfel, începând de luna aceasta, produsele din gama Trachisept își schimbă denumirile și ambalajele după cum urmează:

  • Trachisept Duo Clasic (în loc de Trachisept Miere și Lămâie)
  • Trachisept Api Vital (în loc de Trachisept Miere și Propolis)
  • Trachisept Imuno Drops (în loc de Trachisept Miere și Fructe de Pădure)
  • Trachisept Extra Fresh (în loc de Trachisept Mentol și Eucalipt)

Toate aceste produse reprezintă remedii 100% naturale, cu gust plăcut, pe bază de plante și ingrediente apicole (miere, propolis) care, administrate de la primele simptome, calmează durerile de gât și refac mucoasa iritată a acestuia. Ele nu conțin coloranți și se pot utiliza pe o perioadă îndelungată de timp.