Labormed Alvogen la Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

6.6.2017

În perioada 24-27 mai 2017 a avut loc, la Brașov, cel de-al 43-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Au fost 4 zile de congres în care au fost programate cursuri și prelegeri de interes pentru diabetologi, cu sesiuni științifice paralele dedicate rezidenților și asistentelor medicale.

Temele abordate s-au axat pe comunicarea celor mai noi studii din specialitatea diabetologie (cu focus pe neuropatia diabetică, arteriopatia periferică, retinopatia și nefropatia diabetică), dar și a rezultatelor unor studii efectuate la nivel național și comunicări ale medicilor rezidenți. La manifestare au participat 1200 de medici din specialitățile diabetologie, medicină internă, endocrinologie din toată țara, precum și medici de familie din Brașov.

În cadrul expoziției medicale, Labormed Alvogen a participat cu stand, iar medicii participanți la eveniment au discutat cu reprezentantul nostru despre produsele Rx, cu accent pe Dilvas. De mare interes în cursul discuțiilor au fost recomandările celui mai recent ghid de tratament în boala arterială periferică, în care cilostazol - substanța activă a produsului Dilvas - este singurul medicament încadrat în clasa de recomandare I nivel de evidență A.