Informare Algozone®

18.2.2013

LabormedAlvogen, companie specializata in productia de medicamente generice si detinatoare a celei mai moderne fabrici de medicamente orale solide din Romania, doreste sa va aduca la cunostinta cateva noutati, in speranta ca vor fi utile practicii dvs. curente.

Din luna ianuarie 2013, Algozone® este produs in fabrica LabormedAlvogen. Compania este recunoscuta pentru calitatea produselor sale, dovedita deja de-a lungul timpului si de care ati putut sa va convingeti utilizand pentru pacientii dvs. medicamente din portofoliul nostru.

Noul loc de productie garanteaza calitatea medicamentului Algozone®. In plus, noul ambalaj de prezentare al produsului Algozone® face mai usoara incadrarea acestui medicament intre produsele de calitate Labormed, parte a grupului farmaceutic Alvogen din decembrie 2012.

Algozone® contine ca substanta activa metamizol sodic 500 mg si este remediul clasic pentru orice durere: dureri de cap, musculare, dureri dentare, menstruale, durere de spate. Deci, Algozone® este un analgezic eficient in cazul durerilor acute sau cronice. De asemenea, Algozone® combate eficient febra atunci cand aceasta este refractara la alt tratament.


Intr-o noua prezentare si cu o calitate exceptionala, Algozone® isi propune sa asigure pacientilor o viata fara durere, la un pret foarte accesibil, de doar 6,8 RON. 

 

Despre LabormedAlvogen:

Prezentă pe piaţa farmaceutică românească de mai bine de 20 de ani, Labormed este o companie de renume şi cu un istoric bogat în industria farmaceutică locală. 

Din 2007 compania deţine cea mai modernă fabrică de medicamente solide orale din România, primul site de producţie de tip greenfield din industria farmaceutică românească. O investiţie de 14 milioane de euro, unitatea de producţie are o capacitate de 140 de milioane de comprimate pe lună.

Labormed deţine un portofoliu complex, alcătuit din peste 200 de medicamente generice moderne destinate în deosebi sistemului cardiovascular şi sistemului nervos central, precum şi OTC-uri ca analgezice, vitamine, probiotice şi medicamente împotriva răcelii şi a tusei. Având excelente capacităţi de cercetare şi dezvoltare, cu laboratoare de bioechivalenţă dotate la standarde internaţionale, compania a dezvoltat, până în prezent, peste 50 de molecule generice.

În decembrie 2012 Labormed a devenit parte a grupului Alvogen. Alvogen este o companie farmaceutica multinationala axata pe dezvoltarea, productia si comercializarea medicamentelor generice complexe, a OTC-urilor si a produselor biosimilare. 

Numărând aproximativ 2000 de angajaţi la nivel global, Alvogen îşi desfăşoară activitatea în peste 30 de ţări dinEuropa, America de Nord şi Asia şi are peste 200 de produse farmaceutice în dezvoltare şi în curs de înregistrare, cu o acoperire a principalelor arii terapeutice, inclusiv biosimilare.

Prin preluarea Labormed, Alvogen face un pas important către obiectivul său de a deveni o companie de top-10 în industria globală a medicamentelor generice. În urma achiziţiei, atât Alvogen cât şi Labormed vor beneficia de o creştere importantă a portofoliului de produse şi a ariei geografice de acoperire.

LabormedAlvogen, noua companie astfel rezultată, este centrul de excelenţă al Grupului în Europa Centrală şi de Est şi servește ca bază de producţie, cercetare-dezvoltare, vânzări şi marketing pentru întreaga regiune.