EUBIOTIC își schimbă garderoba cu noi ambalaje

28.3.2017

Odată cu sosirea primăverii, în garderoba fiecăruia dintre noi apar schimbări și actualizări de ținute, care să ne ajute să ne adaptăm noilor tendințe. Pe același principiu, odată cu încheierea sezonului rece, Eubiotic – probioticul numărul 1 în România* – renunță la vechea ținută, afișând un look proaspăt.

Astfel, toate produsele aflate sub umbrela brandului Eubiotic - capsule pentru adulți, Eubiotic Baby, Eubiotic Hidra +, Eubiotic Sinbio și recent lansatul Eubiotic Baby picături - se bucură de ambalaje noi, cu un design mai atractiv, mai colorat și mai orientat către consumator.

Noua înfățișare a produselor brandului Eubiotic a luat naștere ca urmare a unui studiu de piață* desfășurat pe un eșantion de 300 de participanți, alcătuit din femei și bărbați din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani, cu studii și venituri medii și superioare. Concluzia generală a fost aceea că, deși vechile ambalaje erau percepute ca fiind potrivite pentru categorie, elegante, “curate” și se aliniau cu poziționarea mărcii, s-a identificat nevoia unei treceri de la un aspect “medical” la unul mai orientat către consumatori.

Eubiotic într-un nou ambalaj va beneficia de o campanie de comunicare la nivel național care va consta într-o serie de spoturi TV, activări în social media și în mediul on-line.

----------------------------------------

*Conform CEGEDIM MAT FEB 2017

*Realizat de Unlock Research Romania