EUBIOTIC Forte - un nou produs în gama Eubiotic adulți

18.4.2018

Labormed Alvogen lansează un nou produs în gama EUBIOTIC: Eubiotic Forte - o combinație din cele mai recomandate tulpini probiotice din lume, indicată adulților și copiilor peste 6 ani pentru prevenirea dezechilibrului florei intestinale în timpul tratamentului cu antibiotic.

Ca un adevărat lider de categorie, Eubiotic inovează piața de probiotice cu cea mai performantă formulă, disponibilă acum în capsulele Eubiotic Forte: Lactobacillus Rhamnosus GG (LGG) și Saccharomyces Boulardii (SB). Acestea sunt singurele probiotice recomandate de Organizația Mondială de Gastro-Enterologie, Asociația Gastro-Enterologilor din America Latină și Asociația Europeană de Gastro-Enterologie (ESPHGAN). Pe lângă principala indicație în diareile asociate antibioterapiei, Eubiotic Forte inhibă efectele patogene ale microbilor cauzatori de infecții digestive, având astfel un dublu rol asupra organismului.

Infecțiile digestive sunt cauzate de bacterii (E-coli, Salmonella, Shigela, Clostridium difficile, Helicobacter Pylori), virusuri sau ciuperci. Simptomele pot include diaree, vărsături, febră, frisoane, dureri abdominale, meteorism, iar tratamentul constă în administrarea de antibiotic. Tratamentul cu antibiotice, la rândul lui, afectează mucoasa intestinală - cauzând diaree și alte neplăceri digestive, afectează colonizarea tubului digestiv cu bacterii benefice și crește riscul dezechilibrului florei intestinale pe termen lung, cu efecte ca: alergii și eczeme, sindrom de colon iritabil, obezitate.

Având studii consistente la bază, asocierea LGG - SB este cea mai recomandată formulă din piață de către forurile medicale internaționale (recomandarea 1A din partea autorităților din domeniu) în special în infecții digestive severe care necesită tratament cu antibiotic și în care se manifestă prevalent diareea ca efect secundar.

Produsul EUBIOTIC Forte este un supliment alimentar sub formă de capsule, recomandat adulților și copiilor peste 6 ani, care se administrează pe toată durata tratamentului cu antibiotice și 5 zile după (câte o capsulă/zi).

Din gama EUBIOTIC mai fac parte și: