Dan Modrogan preia funcția de CEO al Labormed Alvogen

8.1.2018

Ne face plăcere să anunțăm numirea lui Dan Modrogan ca Chief Executive Officer al Labormed Alvogen, începând cu ianuarie 2018. El a preluat funcția de la Laurențiu Scheușan care, după mai bine de 20 de ani în industria farma locală, a decis să se retragă din activitate.

Cu o bogată experiență profesională, împărțită între consultanță financiară (Manager de Audit în cadrul biroului din București al Ernst & Young Romania) și industria farmaceutică, Dan face parte din echipa Labormed încă din 2008, când s-a alăturat companiei în poziția de Controlor Financiar, promovând ulterior ca Financial Manager pentru ca, odată cu achiziția fabricii Labormed de către grupul farmaceutic Alvogen, să devină Chief Financial Officer al Labormed Alvogen.

Din anul 2016, el a devenit responsabil și pentru dezvoltarea infrastructurii financiare a grupului Alvogen în Europa Centrală și de Est și coordonarea echipei regionale de finanțe, din poziția de VP of Finance CEE. Ca o evoluție firească a parcursului său profesional în cadrul companiei, timp de aproape 10 ani, Dan a fost numit în vara lui 2017 Deputy CEO și vicepreședinte al Consiliului de Administrație Labormed.

Dan a absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE București și este membru al Association of Chartered Certified Accountants.

Vezi actuala echipă de management a Labormed Alvogen