Congresul Naţional de Neurologie

20.5.2013

În perioada 15-18 mai a avut loc la Bucuresti cel de-al XI-lea Congres Naţional de Neurologie din România, organizat de Societatea de Neurologie din România - preşedinte Prof. Dr. Ovidiu Băjenaru. La congres au participat peste 800 de medici specialişti neurologi şi de alte specialităţi din toată ţara şi mai mulţi invitaţi străini.

Au fost abordate în cadrul congresului o serie de teme precum: noutăţi în epilepsie, factori de risc vascular în bolile neurodegenerative, tratamentul bolii Parkinson, terapia multimodală a bolilor neurodegenerative, optimizarea terapiei în scleroza multiplă, noi soluţii terapeutice în durerea neuropatică. O secţiune specială a avut-o Simpozionul de Neurofiziologie Clinică – organizat de ASNER (Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostică din România). Ca şi noutate în cadrul evenimentului, au fost susţinute simpozioane ştiinţifice comune ale Societăţii de Neurologie din România şi diverse alte societăţi medicale, precum Societatea de Medicină Internă din România, Societatea de Neuropatie Diabetică din România.

LabormedAlvogen a participat cu un stand expoziţional, stand intens vizitat de aproape toţi medicii participanţi, care au putut afla informaţii despre preluarea Labormed de către Alvogen şi despre noua companie LabormedAlvogen. De asemenea, reprezentanţii medicali prezenţi la stand au oferit şi informaţii actualizate despre branduri precum: Nicergolină LPH, Betahistină LPH, Pridia, Algozone, Diurocard.