Conferinta Nationala de Medicina Interna

22.4.2013

Cel de-al 13-lea Congres National de Medicina Interna a avut loc la Calimanesti, in incinta Hotelui Cozia, si Caciulata in perioada 17-20 aprilie 2013. Organizatorul a fost Societatea de Medicina Interna – presedinte Prof. dr. Ion Brukner.

Obiectivele congresului au fost: integrarea specialitatilor medicale in practica zilnica si educatia medicala continua. La congres au participat 1000 medici specialisti de medicina interna si de alte specialitati din toata tara si mai multi invitati straini; la expozitia medicala au participat 40 de companii farmaceutice.

Participarea LabormedAlvogen a fost foarte activa, standul a fost intens vizitat de medicii participanti care au fost informati de preluarea Labormed-ului de catre compania Alvogen, in decembrie 2012. La stand au fost prezentate produsele care se adreseaza targetului de medici participanti: Diurocard, Betahistina LPH, Nicergolina LPH, precum si Algozone, care a beneficiat de o actiune speciala pe toata durata congresului; materialele promotionale oferite au fost considerate de medici ca fiind foarte utile in practica medicala zilnica.

Labormed a organizat o “zona fara durere”, zona in care au fost invitati medicii pentru a face cunostinta cu Zorro – inamicul durerii si pentru a se familiariza cu noul ambalaj Algozone, cu noul slogan. Medicii au facut poze cu personajul Zorro (interpretat de colegul nostru din echipa de vânzari, Valer German), personaj care este noua imagine a produsului Algozone. Fotografiile au fost oferite în ziua urmatoare medicilor, în aceeasi “zona fara durere”. In acest fel, ne-am asigurat ca Algozone (prin asocierea facuta de medici: Algozone – AlgoZorro) va fi mai bine perceput de acum înainte, fiind un medicament produs de Labormed in cea mai moderna fabrica de medicamente orale solide din Romania. In plus, prin vizitele repetate ale medicilor in “Zona ta fara durere”, ne-am asigurat o vizibilitate foarte buna pe durata desfasurariii congresului. Iar ramele in care au fost oferite pozele, le vor aminti medicilor de Algozone. Actiunea a avut un adevarat succes.