Conferința Națională a Grupurilor de Lucru ale Societății Române de Cardiologie

29.5.2017

Conferința Națională a Grupurilor de Lucru ale Societății Române de Cardiologie s-a desfășurat în acest an între 4 și 6 mai, la Sibiu. Grupurile de Lucru organizatoare au fost cele de Aritmii, de Cardiologie Pediatrică, de Hipertensiune Arterială, de Imagistică și de Insuficiență Cardiacă. Pe lângă sesiunile științifice organizate de aceste grupuri, au mai avut loc sesiuni dedicate Tinerilor Cardiologi și Asistenților Medicali, precum și o sesiune internațională Româno-Israeliană.

Temele abordate s-au axat pe comunicarea celor mai recente studii și a actualizării Ghidurilor de tratament pentru diverse afecțiuni cardiologice. La manifestare au participat peste 2000 de medici de mai multe specialități (cardiologie, medicina internă, medicină de familie, cardiologie pediatrică).

În cadrul expoziției medicale, LabormedAlvogen a participat cu stand, iar medicii participanți la eveniment au discutat cu reprezentații noștri despre produsele Rx aflate în focusul echipei de promovare medicală: Diurocard, Dilvas, Domotil.