Cavalerul Eubiotic în vizită la grădinițe

21.10.2013

Eubiotic Baby - produsul probiotic numărul 1* în România destinat copiilor – desfășoară, începând cu data de 21 octombrie, o campanie de educare cu privire la beneficiile consumului de probiotice asupra florei intestinale a micuților.

Timp de trei săptămâni, Cavalerul Eubiotic va vizita copiii din 30 de grădinițe din București unde, alături de prietena lui de joacă – Prințesa, va face cunoștință cu cei mici și le va spune povestea sa. Ajutați de îndrăgiții actori ai trupei Zurli, cei doi eroi vor pune în scenă Povestea Cavalerului Eubiotic și îi vor antrena pe cei mici în jocuri educative, dansuri specifice vârstei, cântecele și alte activități menite să le dezvolte imaginația și gândirea creativă.

Pe parcursul unei ore, micuții vor primi sfaturi pentru a avea o sănătate de fier precum a Cavalerului Eubiotic: să servească micul dejun și principalele mese ale zilei, să mănânce fructe și legume, dar numai după ce acestea au fost spălate, să se spele pe mâini înainte de a merge la masă, după ce se întorc de afară, de la joacă sau după ce au fost la toaletă.

În ceea ce privește beneficiile administrării de probiotice la copii, acestea vor fi comunicate direct părinților, atunci când aceștia îi vor aduce sau îi vor lua pe cei mici de la grădiniță. Mesajele campaniei „Cavalerul Eubiotic în grădinițe” vor ajunge astfel la aproximativ 1000 de familii din întreg Bucureștiul. Alături de mostre ale produsului Eubiotic Baby, părinții vor primi sfaturi și recomandări privind asocierea probioticelor cu orice tip de antibiotic în vederea prevenirii dezechilibrului florei intestinale, foarte importantă atât la adulți dar mai ales la copii.

Tot în cadrul acestei campanii, părinților le va fi adus în atenție un nou produs destinat copiilor peste trei ani: Osteozone Junior C. Sub formă de comprimate masticabile, cu o aromă plăcută și un gust bun, de cireșe, Osteozone Junior C este o combinație de calciu carbonat și vitamina C, atât de necesară organismului copilului pentru a face față solicitărilor din perioada de creștere.

Atât Eubiotic Baby, cât și Osteozone Junior C sunt produse din portofoliul LabormedAlvogen.

 

* Conform Cegedim 2013