Cavalerul Eubiotic şi Virgil Ianţu au creat o atmosferă de basm de 1 iunie!

4.6.2013

După un an plin de activităţi educaţionale dedicate copiilor, Virgil Ianţu a răspuns invitaţiei LabormedAlvogen de a scrie opagină din povestea Cavalerului Eubiotic, în cadrul evenimentului Sambata de basm, de la Muzeul Naţional al Satului.

Evenimentul a fost o surpriză pentru fostul prezentator al emisiunii Copiii spun lucruri trasnite, întrucât a fost primit de o mulţime de copii plini de energie şi receptivi să asculte povestea Ziua în care a fugit somnul.

După poveste a urmat o sesiune de fotografii şi autografe pentru cei mici, pe care Virgil le-a postat pe propriul website unde le-a mulţumit pentru bucuria făcută.

Ziua de 1 iunie nu a fost lipsită de lucruri trăsnite, sportivii echipei de rugby RCM mvt Universitatea de Vest Timişoara asigurând distracţia copiilor, implicându-se în activităţile trupei Zurli şi animând publicul.

Intregul eveniment a fost oferit celor mici de Eubiotic, produsul probiotic numărul 1 în România.

 

DESPRE EUBIOTIC:

EUBIOTIC știe cât de importante sunt momentele fericite în familie, de aceea are grijă de burtica întregii familii.

Eubiotic și Eubiotic Baby promovează asocierea probioticelor cu orice tip de antibiotic în vederea prevenirii dezechilibrului florei intestinale, foarte importantă atât la adulți dar mai ales la copii.

De asemenea, recomandăm administrarea probioticelor pe perioada verii, când, datorită incidenței crescute a episoadelor diareice, avem nevoie de un aport suplimentar de „bacterii bune” care să contribuie la restabilirea echilibrului florei intestinale afectate de orice tip de diaree.