Arhiva de știri

2019
8.7.2019

Alvogen anunță lansarea Viranti - singurul aciclovir de pe piața din România disponibil sub formă de creion cutanat

Viranti este un medicament care se eliberează fără prescripție medicală și care poate fi adminstrat adulților și copiilor de la primele semne de apariție ale virusului Herpes simplex


8.3.2019

Campanie Persedon: noi spoturi TV și un site dedicat

O campanie puternică de lansare Persedon sub marca Labormed Alvogen, după achiziționarea brandului de la Sandoz, prin care s-a dorit să se readucă în atenția consumatorilor beneficiile Persedon.


12.2.2019

Alvogen lansează Lenalidomidă Alvogen – prima variantă generică de lenalidomidă din Europa Centrală și de Est

În luna februarie, Alvogen a lansat pe câteva piețe din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Lenalidomidă Alvogen – prima variantă generică de lenalidomidă.


11.2.2019

Labormed-Pharma se aliniază noilor norme privind serializarea medicamentelor

Începând cu data de 8 februarie, a intrat în vigoare și la noi în țară Directiva Europeană împotriva Medicamentelor Falsificate (FMD), concepută pentru a împiedica infiltrarea medicamentelor falsificate în lanțul de aprovizionare farmaceutic la nivel european.


2018
18.4.2018

EUBIOTIC Forte - un nou produs în gama Eubiotic adulți

Labormed Alvogen lansează un nou produs în gama EUBIOTIC: Eubiotic Forte - o combinație din cele mai recomandate tulpini probiotice din lume, indicată adulților și copiilor peste 6 ani pentru prevenirea dezechilibrului florei intestinale în timpul tratamentului cu antibiotic.


26.3.2018

EUBIOTIC la Conferința Națională de Pediatrie 2018

Conferința Națională de Pediatrie s-a desfășurat la București, în perioada 22-24 martie 2018, sub egida Societății Române de Pediatrie, și este cel mai important eveniment științific al anului în domeniul pediatriei.


8.2.2018

Alvogen lansează FortiLiv, un supliment alimentar destinat protecției ficatului

Alvogen își extinde portofoliul de suplimente alimentare și intră pe piața de hepato-protectoare cu un produs inovator, pe bază de fosfolipide esențiale și complex de vitamine B.


8.1.2018

Dan Modrogan preia funcția de CEO al Labormed Alvogen

Începând cu ianuarie 2018, Dan Modrogan - Director General Adjunct și vicepreședinte al Consiliului de Administrație - a preluat rolul de CEO al grupului de companii Alvogen în România


2017
12.10.2017

Labormed Alvogen lanseaza Trachisept Pic de Sare - singurul produs de pe piață cu substanță activă sare de mare

Trachisept Pic de Sare este noul produs din gama Trachisept și singurul de pe piață din categoria "dureri în gât" care are ca substanță activă sarea de mare


2.10.2017

Labormed Alvogen la Congresul Național al Societății Române de Cardiologie

În perioada 20-24 septembrie 2017 a avut loc, la Sinaia, cel de-al 56-lea Congres Național al Societății Române de Cardiologie, un eveniment al cărui partener suntem deja de ani buni.


6.6.2017

Labormed Alvogen la Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Cel de al 43-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice a avut loc în perioda 24-27 mai 2017, la Brașov.


29.5.2017

Conferința Națională a Grupurilor de Lucru ale Societății Române de Cardiologie

Conferința Națională a Grupurilor de Lucru ale Societății Române de Cardiologie s-a desfășurat în acest an între 4 și 6 mai, la Sibiu. Grupurile de Lucru organizatoare au fost cele de Aritmii, de Cardiologie Pediatrică, de Hipertensiune Arterială, de Imagistică și de Insuficiență Cardiacă.


14.4.2017

Participarea EUBIOTIC la Conferința Națională de Pediatrie 2017

În perioada 5-8 aprilie 2017 a avut loc, la București, Conferința Națională de Pediatrie. Ca în fiecare an, am fost prezenți cu Eubiotic, standul nostru bucurându-se de un real succes în rândul participanților.


5.4.2017

Conferința Națională de Medicina Familiei - ediția a XIII-a

În perioada 30 martie - 2 aprilie 2017 a avut loc, la București, Conferința Națională de Medicina Familiei - ediția a XIII-a, cu tema “Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”.


4.4.2017

Labormed Alvogen la Congresul Național de Medicină Internă 2017

În perioada 29 martie – 1 aprilie 2017 a avut loc, la Călimănești-Căciulata, Congresul Național de Medicină Internă, ediția a XVII-a.


28.3.2017

EUBIOTIC își schimbă garderoba cu noi ambalaje

Odată cu încheierea sezonului rece, Eubiotic – probioticul numărul 1 în România* – renunță la vechea ținută, afișând un look proaspăt.


Utilizăm module cookie pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează corect și pentru a colecta statistici despre utilizatori, pentru a îmbunătăți site-ul. Aflați mai multe.