Farmacovigilență

Departamentul de Farmacovigilență funcționează conform cerințelor EMA și ale autorităților naționale competente și are rolul de a colecta date de siguranță atât de la pacienți și cadre medicale, cât și din studii clinice și literatură de specialitate. Acesta le evaluează și le transmite autorităților competente din teritoriile în care medicamentele noastre sunt puse pe piață și analizează permanent raportul beneficiu-risc. Departamentul de Farmacovigilență contribuie la cunoașterea detaliată și precisă a profilului de siguranță al medicamentului, asigurând astfel  un tratament sigur și eficient pentru pacienți.

Contactează departamentul de Farmacovigilență

Dacă doriți sfaturi cu privire la starea dumneavoastră de sănătate sau la tratament, vă rugăm să intrebați medicul sau farmacistul, ei sunt cei mai în măsură să vă ajute în acest sens.

Dacă dumneavoastră (sau unul dintre pacienții dumneavoastră) experimentați un efect advers la unul dintre medicamentele noastre sau aveți o întrebare cu caracter medical în legatură cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Vom trimite toate detaliile comunicate de dumneavoastră experților noștri, iar aceștia vă vor răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Tel/Fax: +4 021.78.04.535 
E-mail: farmacovigilentaromania@zentiva.com