Cultură & Brand

Echipa noastră

Alvogen are birouri în 35 de țări din întrega lume, din Asia până în America de Nord, și peste 2.800 de angajați la nivel global. Indiferent de locație, ne place să construim un mediu de lucru pozitiv, prin implicarea unor oameni motivați și descurcăreți, care împărtăşesc spiritul nostru competitiv şi pasiunea de a se evidenţia prin succes.

Echipa noastră este una energică și inovatoare, care caută de fiecare dată să se autodepășească. Învățăm din reușitele noastre și din propriile greșeli, încurajăm și susținem ideile creative. Cu un model de afaceri radical nou, regândind medicamentele generice și procesele din spatele acestora, putem contrui compania farmaceutică a viitorului.

Valorile noastre

Valorile noastre organizaţionale ne îndrumă în luarea deciziilor de zi cu zi şi reprezintă ghidul către îndeplinirea scopului comun.

Alvogen are birouri în întreaga lume dar, indiferent de locație, alimentăm valorile şi mediul de lucru pozitiv prin implicarea unor oameni inovatori și descurcăreți, care împărtăşesc spiritul nostru competitiv şi pasiunea de a se evidenţia prin succes. 

Schimbăm cursul lucrurilor prin procesele şi acţiunile noastre. Întreaga noastră activitate este orientată către client; dăm dovadă de pasiune și inovare atunci când trebuie să facem față provocărilor din industrie, totul pentru a satisface nevoile clienţilor noștri.

 • ORIENTARE CĂTRE CLIENT
  Suntem proactivi, anticipând nevoile fiecărui client în parte şi descoperind noi oportunități pentru a le satisface. Respectul reciproc şi înţelegerea ne ajută să colaborăm eficient pentru a oferi plus valoare clienţilor noştri
 • INOVARE
  Suntem energici şi creativi, aflaţi într-o permanentă îmbunătăţire a activităţii noastre. Învăţăm din propriile reuşite, dar şi din greşeli. Încurajăm și susţinem ideile inovatoare.
 • PASIUNE
  Suntem conştienţi de faptul că stabilirea unor noi standarde în industrie şi lupta pentru excelenţă nu reprezintă o cale uşoară. Este nevoie de energie, organizare şi angajament pentru a depăşi eventualele obstacole, pentru a rămâne concentraţi şi motivați.

Brandul nostru

 • NUMELE
  Din portugheză, alvo se traduce prin „ţintă" sau „obiectiv". Totodată, înseamnă şi „deosebit de bun” sau „minunat”. Prin aceasta subliniem angajamentul nostru faţă de calitatea remarcabilă a produselor şi a serviciilor pe care le oferim. 
  Cea de-a doua parte a numelui, gen, ne leagă de generaţiile viitoare şi de hotărârea de a construi o companie farmaceutică de ultimă generație, cu un model de afaceri cu desăvârşire nou.
 • SIMBOLUL
  O variantă îndrazneaţă şi dinamică a literei ”A”, evidențiază determinarea noastră de a excela prin unitate şi colaborare. Simbolul Alvogen formează o curbă ascendentă - asemenea propriilor ambiţii şi conturează calea noastră spre viitor.
 • CULOAREA
  Codul culorii noastre este unic în acest domeniu. Un galben vibrant şi vesel - care transmite creativitate, susţinut de tonuri de argintiu şi de un negru puternic.

Vrei să ni te alături?

Află de aici dacă avem oportunităţi de carieră adecvate aşteptărilor tale:

Posturi disponibile Trimite CV