Alvogen în România

Labormed Alvogen, noua entitate astfel formată, este centrul de excelenţă al Grupului în Europa Centrală şi de Est şi servește ca sediu central Alvogen în regiune. Biroul din România constituie baza de producţie, cercetare-dezvoltare, vânzări şi marketing pentru întreaga regiune.

Compania Alvogen este prezentă pe piața farmaceutică din România de la începutul anului 2010, axându-se inițial pe activități de marketing și vânzări pentru produsele nou lansate ale companiei. În decembrie 2012, Alvogen achiziționează cel mai mare producător român independent de medicamente generice: Labormed.

Despre Labormed

Prin preluarea Labormed, Alvogen face un pas important către obiectivul său de a deveni o companie de top-5 în industria globală a medicamentelor generice, până în 2020. În urma achiziţiei, atât Alvogen cât şi Labormed beneficiază de o creştere importantă a portofoliului de produse şi a ariei geografice de acoperire.

  
 • 450+angajați
 • 100+medicamente
  generice
 • 20+OTC-uri
 • 10+Biosimilare

 

Unitatea de producție

Cu o investiție inițială de 13 milioane de euro și o suprafaţă construită de 4.410 mp, Alvogen deţine în România cea mai modernă fabrică de medicamente solide orale, primul site de producţie de tip greenfield din industria farmaceutică românească.

Având propria divizie de R&D și laboratoare de cercetare și dezvoltare, compania a dezvoltat până în prezent peste 50 de molecule generice.

 • o suprafață de 4.410 mp
 • producem 1,3 miliarde comprimate/an
 • ambalăm peste 40 de milioane unități comerciale/an
 • echipamente de ultimă generație
 • sisteme computerizate de control și monitorizare

Echipa de management

În spatele tuturor proceselor şi produselor Alvogen se află o echipă pasionată şi ambiţioasă, cu o bogată experienţă în industria farmaceutică. 

"Întotdeauna vor exista lucruri de învățat și îmbunătățit dar, în multe privințe, angajații și procesele de lucru din România constituie repere pentru restul universului Alvogen." 

Dan Modrogan, CEO Labormed Alvogen

Broșura Alvogen

Alvogen este o companie internațională, cu birouri în 35 de țări din întreaga lume și aproximativ 2800 de angajați la nivel global. Cu peste 350 de produse medicamentoase în portofoliu, Alvogen are o strategie bine pusă la punct în ceea ce privește evoluția business-ului.

Vezi broșura

Utilizăm module cookie pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează corect și pentru a colecta statistici despre utilizatori, pentru a îmbunătăți site-ul. Aflați mai multe.