Alvogen în România

Labormed Alvogen - noua entitate astfel formată - este centrul de excelenţă al Grupului în Europa Centrală şi de Est şi constituie baza de producţie, cercetare și dezvoltare pentru întreaga regiune.

Despre Labormed

Alvogen este prezentă pe piața farmaceutică din România de la începutul anului 2010, axându-se inițial pe activități de marketing și vânzări pentru produsele nou lansate ale companiei. În decembrie 2012, grupul Alvogen achiziționează unul dintre cei mai mari producători români independenți de medicamente generice de la acea vreme - Labormed Pharma. 

Prin preluarea Labormed, Alvogen face un pas important către obiectivul său de a deveni Partenerul Preferat de business în piețele în care activează. În urma achiziţiei, atât Alvogen cât şi Labormed beneficiază de o creştere importantă a portofoliului de produse şi a ariei geografice de acoperire. 

  
  • 450+angajați
  • 100+medicamente
    generice
  • 20+OTC-uri

 

Unitatea de producție

Cu o investiție inițială de 13 milioane de euro și o suprafaţă construită de 4.410 mp, Alvogen deţine în România o fabrică de medicamente solide orale, unul dintre primele site-uri de producţie de tip greenfield din industria farmaceutică românească de după 1989 și singura unitate de producție a grupului în Europa.

Având propriul laborator de cercetare și dezvoltare, Labormed a dezvoltat de-a lungul timpului peste 50 de molecule generice.

  • suprafață de 4.410 mp
  • producem 1,3 miliarde comprimate/an
  • ambalăm peste 40 de milioane unități comerciale/an
  • echipamente de ultimă generație
  • sisteme computerizate de control și monitorizare

Echipa de management

În spatele tuturor proceselor şi produselor Alvogen se află o echipă pasionată şi ambiţioasă, cu o bogată experienţă în industria farmaceutică. 

"Întotdeauna vor exista lucruri de învățat și îmbunătățit dar, în multe privințe, angajații și procesele de lucru din România constituie repere pentru restul universului Alvogen." 

Dan Modrogan, CEO Labormed Alvogen