Alvogen în România

Biroul din România constituie baza de producţie, cercetare – dezvoltare, vânzări şi marketing pentru întreaga regiune a Europei Centrale și de Est

CITEȘTE MAI MULTE

Echipa de management

În spatele tuturor proceselor și produselor noastre se afla o echipă pasionată și ambițioasă, cu o bogată experiență în industria farmaceutică

CITEȘTE MAI MULTE

Cultură & Brand

Întreaga noastră activitate este orientată către client, suntem o echipă descurcăreață și punem pasiune în tot ceea ce facem

CITEȘTE MAI MULTE

Alătură-te echipei

Alvogen nu este o companie convențională - acceptă provocarea de a construi alături de noi compania farmaceutică a viitorului

CITEȘTE MAI MULTE

Grupul Alvogen

Alvogen este o companie farmaceutică internațională axată pe dezvoltarea, producția și comercializarea medicamentelor generice complexe, a OTC-urilor și a produselor biosimilare. Angajamentul nostru este acela de a construi o companie de ultimă generaţie în industrie, prin selectarea strategică a produselor, a partenerilor de afaceri şi a pieţelor pe care activăm.

Cu mai mult de 200 de produse farmaceutice în dezvoltare și în curs de înregistrare și peste 350 aflate deja pe piețele în care activăm, portofoliul grupului Alvogen constă într-o gamă largă de produse medicamentoase de top care acoperă arii terapeutice precum oncologia, cardiologia, gastroenterologia, bolile respiratorii, sistemul muscular ș.a.

Alvogen îşi desfăşoară activitatea în 35 de ţări din Europa, America de Nord şi Asia şi numără peste 2800 de angajaţi la nivel global.

 • 2800angajați la
  nivel global
 • 35țări în care
  activează
 • 5unități de
  producție
 • 350+produse în
  piață
 • 200+produse în
  dezvoltare

Împreună pentru o lume mai bună

Angajații Alvogen se străduiesc să facă diferența nu doar în activitatea lor profesională, ci și în comunitățile în care își desfășoară activitatea. Sub umbrela "Better Planet", Alvogen și-a propus să sprijine inițiative care răspund nevoilor comunităților atât la nivel global, cât și la nivel local, în fiecare țară în care compania este prezentă.

Din anul 2011, de când a fost lansat acest program, familia Alvogen din întreaga lume a strâns mai bine de 600.000 de dolari în scopuri caritabile, a dedicat peste 8.000 de ore de muncă în folosul comunității și a schimbat în bine viețile a mii de copii.

Citește mai multe

Broșura Alvogen

Alvogen este o companie internațională, cu birouri în 35 de țări din întreaga lume și aproximativ 2800 de angajați la nivel global. Cu peste 350 de produse medicamentoase în portofoliu, Alvogen are o strategie bine pusă la punct în ceea ce privește evoluția business-ului.

Răsfoiește broșura

Utilizăm module cookie pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează corect și pentru a colecta statistici despre utilizatori, pentru a îmbunătăți site-ul. Aflați mai multe.