Termeni și condiții

Termeni si conditii de folosinta

Conținutul acestui website este deținut si controlat de ALVOGEN. Continutul acestui website este, pe cat posibil, exact și complet.

ALVOGEN nu poate fi trasă la răspundere pentru nicio dauna si/sau prejudiciu direct/a si/sau indirect/a, material/a si/sau moral/a, alte prejudicii si/sau pierderi (inclusiv, dar fără a se limita la, oportunități pierdute, pierderi de profit sau alte pierderi) de nicio natură, reclamate de orice vizitator, utilizator și/sau terțe părți, ca urmare a vizitei sau utilizării acestui website.

Informațiile publicate pe acest website sunt oferite numai în scop informativ. Prin urmare, în decizia dumneavoastra, sau în actiunile pe care le întreprindeti, nu trebuie să vă bazati numai pe informatiile publicate pe acest website. Informatiile publicate pe acest website nu trebuie considerate ca fiind un sfat medical sau o recomandare de orice fel. Dacă este cazul, vă recomandăm și vă încurajăm să solicitați un sfat medical sau o recomandare de la un profesionist calificat, după caz, în legătură cu orice aspect (specific) din conținutul acestui website.

Puteți descărca conținutul acestui website în scopuri necomerciale.Reproducerea sau modificarea ulterioară a acestui conținut, fără permisiunea scrisă si prealabila a ALVOGEN, nu este permisă.

Acest website poate furniza link-uri catre sau referințe la alte website-uri. ALVOGEN nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul acestora și nu este răspunzătoare pentru niciun fel de prejudicii si/sau vătămări care rezultă din conținutul sau folosinta acestora. Legăturile către alte website-uri sunt furnizate numai ca o comoditate pentru utilizatorii acestui website.

Mărcile inregistrate, mărcile de servicii și denumirile comerciale afișate în acest website sunt protejate și nu pot fi utilizate fără autorizarea scrisă prealabilă din partea ALVOGEN.

ALVOGEN poate modifica oricând informațiile de pe acest website, fără notificare prealabilă.

ALVOGEN nu se angajează să actualizeze aceste informații.

Orice revendicări legale care rezultă din utilizarea website-ului ALVOGEN vor fi interpretate în conformitate cu legile internaționale.