Posturi disponibile

Pe măsură ce ne dezvoltăm şi ne consolidăm poziţia pe piaţă, suntem în căutare de oameni inovatori, descurcăreţi şi ambiţioşi, oameni cu experienţă, care să împărtăşească spiritul nostru competitiv şi pasiunea de a se remarca prin succes.

Paşii procesului de recrutare sunt următorii:

  • Aplică pentru postul care te interesează, din cele disponibile mai jos
  • Persoana responsabilă de recrutare va evalua concordanţa dintre profilul tău şi postul disponibil
  • Dacă experienţa, cunoştinţele şi aptitudinile tale se potrivesc cu profilul pe care îl căutăm, vei fi invitat la un interviu

ADN-ul angajatului ALVOGEN

Posturi deschise în acest moment în compania noastră


7.10.2019

Local PV Person

Asigurarea serviciilor de farmacovigilenta necesare obtinerii si mentinerii autorizatiilor de punere pe piata pentru medicamentele din portofoliul Labormed si Alvogen, pe teritoriul Romaniei.


26.9.2019

HR Specialist

Responsabil cu gestionarea proceselor de resurse umane la nivelul ariei de care este responsabil.


26.9.2019

Product Manager OTC

Responsabil de dezvoltarea, implementarea si monitorizarea strategiei de marketing pe produsele alocate.


18.9.2019

Analist Financiar

Analiza principalilor indicatori de performanță economico-financiară prin raportare la buget și pregătirea de rapoarte financiare în conformitate cu IFRS.


23.8.2019

Pharmaceutical Formulation Technologist

Operates Pilot Forming Equipment and Testing Equipment in the Pharmaceutical Formulation Laboratory.


17.7.2019

Reprezentant Medical AG, TR, GR

Promovează produsele companiei către medici/farmacii în zona alocată. Dezvoltă și întreține relaţii cu clienţii din teritoriul alocat (medici, farmacişti).


4.7.2019

Regulatory Submission Project Manager

Initiate, coordinate and supervise the registration of medicinal products from the company portfolio through European procedures (MRP, DCP, CP) or national procedures.


18.10.2018

Analist Chimist

Efectuează toate activităţile experimentale legate de desfăşurarea testelor analitice calitative şi cantitative cu respectarea normelor de bună practică în laboratoarele analitice, a procedurilor, instrucţiunilor şi Specificaţiilor de Calitate în vigoare.


3.4.2018

Operator Preparare

Efectuează operaţii de cântărire, preparare lianţi, granulare, omogenizare conform Dosarelor de Fabricaţie şi a Instrucţiunilor de Fabricaţie.


Utilizăm module cookie pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează corect și pentru a colecta statistici despre utilizatori, pentru a îmbunătăți site-ul. Aflați mai multe.