Posturi disponibile

Pe măsură ce ne dezvoltăm şi ne consolidăm poziţia pe piaţă, suntem în căutare de oameni inovatori, descurcăreţi şi ambiţioşi, oameni cu experienţă, care să împărtăşească spiritul nostru competitiv şi pasiunea de a se remarca prin succes.

Paşii procesului de recrutare sunt următorii:

  • Aplică pentru postul care te interesează, din cele disponibile mai jos
  • Persoana responsabilă de recrutare va evalua concordanţa dintre profilul tău şi postul disponibil
  • Dacă experienţa, cunoştinţele şi aptitudinile tale se potrivesc cu profilul pe care îl căutăm, vei fi invitat la un interviu

ADN-ul angajatului ALVOGEN

Posturi deschise în acest moment în compania noastră


30.10.2019

Analist Chimist

Efectuează toate activităţile experimentale legate de desfăşurarea testelor analitice calitative şi cantitative cu respectarea normelor de bună practică în laboratoarele analitice, a procedurilor, instrucţiunilor şi Specificaţiilor de Calitate în vigoare.


23.10.2019

Manager Zona Bucuresti & Ilfov

Planifică, coordonează și monitorizează activitatea echipei din subordine (reprezentanti de vanzari, reprezentanti medicali), în vederea atingerii targetelor și obiectivelor specifice.


22.10.2019

Specialist Asigurarea Calitatii

Participă la activitățile de audit intern în domeniul calităţii şi de audit de evaluare a furnizorilor, în conformitate cu regulile GxP, legislaţia în vigoare şi procedurile interne, precum și la activitățile de instruire a personalului și de gestionare a reclamațiilor.


7.10.2019

Local PV Person

Asigurarea serviciilor de farmacovigilenta necesare obtinerii si mentinerii autorizatiilor de punere pe piata pentru medicamentele din portofoliul Labormed si Alvogen, pe teritoriul Romaniei.


26.9.2019

Product Manager OTC

Responsabil de dezvoltarea, implementarea si monitorizarea strategiei de marketing pe produsele alocate.


18.9.2019

Analist Financiar

Analiza principalilor indicatori de performanță economico-financiară prin raportare la buget și pregătirea de rapoarte financiare în conformitate cu IFRS.


22.8.2019

Operator Preparare

Efectuează operaţii de cântărire, preparare lianţi, granulare, omogenizare conform Dosarelor de Fabricaţie şi a Instrucţiunilor de Fabricaţie.