LabormedAlvogen marchează Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

1.10.2013

În fiecare an, la 1 octombrie, statele membre ONU marchează Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Sărbătoarea vârstnicilor a fost instituită în decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Cu acest prilej, LabormedAlvogen s-a alăturat eforturilor Asociației C.A.R.P. Omenia în încercarea de a aduce un sprijin persoanelor în vârstă cu venituri mici sau fără venituri și care se confruntă cu o situație socială dificilă.

Astfel, compania LabormedAlvogen și-a adus contribuția prin distribuirea unor produse farmaceutice - OTC-uri și suplimente alimentare - pentru întărirea sistemului imunitar (Imunogrip), prevenirea și combaterea unor afecțiuni specifice sezonului rece care a debutat (Trachisept, ExtremVit) și, nu în ultimul rând, pentru tratarea simptomelor asociate unor boli frecvent întâlnite la vârsta a treia (Alupirin, Osteozone Senior).

Ajutoarele vor ajunge, în perioada 1 – 4 octombrie, la aproximativ 2000 de vârstnici din București și din localitățile apropiate.

We use cookies to ensure our website works properly and to collect statistics about users in order for us to improve the website. Learn more.