Echipa de management

Laurentiu Scheusan

Chief Executive Officer
Portrait of Laurentiu Scheusan

Laurentiu Scheusan detine, odata cu preluarea Labormed de catre grupul farmaceutic Alvogen, functia de CEO al LabormedAlvogen.

Cu o experienta de peste 15 ani în industria farmaceutica, Laurentiu a condus businessul Alvogen în România înca de la intrarea companiei pe piata farmaceutica locala, în anul 2010. Anterior, Laurentiu a administrat timp de trei ani si jumatate operatiunile locale ale producatorului de medicamente generice Actavis dupa ce, în prealabil,

ocupase functia de Director de Marketing si Vânzari pentru Sindan (companie farmaceutica româneasca producatoare de medicamente generice, achizitionata în anul 2006 de Actavis).

Laurentiu a absolvit facultatea de Medicina si Farmacie din Timisoara, în 1993 si un program de Executive MBA în cadrul Institutului Româno-American de Administrare a Afacerilor ASEBUSS, în 2001.

Viorica Preduna

Chief Commercial Officer
Portrait of Viorica Preduna

Director General Alvogen Romania, Viorica Preduna ocupa, odata cu preluarea Labormed de catre grupul Alvogen, functia de Chief Commercial Officer al LabormedAlvogen.

Viorica s-a alaturat echipei Alvogen in 2011, in calitate de Business Unit Manager. Inainte de a accepta provocarea Alvogen, Viorica a petrecut cinci ani in cadrul Actavis, pentru inceput ca Area Sales Manager si, din 2008, ca Director de Vanzari.

Anterior, ea a lucrat timp de cinci ani pentru Sicomed (actuala Zentiva), in primul an ca reprezentant medical, pentru ca mai apoi sa ocupe functia de Area Sales Manager.

Viorica este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova, promotia 1997.

Mirel Florica

Chief Operations Officer
Portrait of Mirel Florica

De profesie inginer chimist (Institutul Politehnic Bucuresti) si absolvent al unui EMBA (Asebuss, Bucuresti), Mirel Florica a detinut diferite pozitii manageriale in diverse companii farmaceutice (Director de vanzari, Logistica si IT, Operatiuni).

Domeniile sale de experienta includ Supply Chain Management (lant de aprovizionare, productie, distributie) si consultanta pentru managementul eficient al organizatiilor.

Inainte de a se alatura echipei LabormedAlvogen, Mirel a detinut pozitia de Director de Operatiuni la Terapia.

In functiile detinute anterior, a reusit dezvoltarea unei retele de distributie eficiente, integrarea cu succes a operatiunilor companiilor fuzionate si, prin optimizarile organizationale implementate, a reusit sa atinga obiectivele de business stabilite.

Dan Modrogan

Chief Financial Officer
Portrait of Dan Modrogan

Dan Modrogan are peste 12 ani de experienta profesionala, impartita intre consultanta financiara si industria farmaceutica.

Dan face parte din echipa incepand din 2008, cand s-a alaturat companiei in pozitia de Controlor Financiar, promovand ulterior ca Manager Financiar pentru ca, odata cu achizitia Labormed de catre Alvogen, sa preia pozitia de CFO al LabormedAlvogen.

Anterior, Dan a activat ca Manager de Audit in cadrul biroului din Bucuresti al Ernst & Young Romania, avand o expunere consistenta la diverse industrii (petroliera, comunicatii, siderurgie, retail etc.) si diverse tipuri de servicii (audit, due diligence, consultanta etc.).

Dan a absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, din cadrul ASE Bucuresti si este membru al Association of Chartered Certified Accountants, inca din 2006.

Radu Sasmiresan

Director National de Vanzari
Portrait of Radu Sasmiresan

Radu Sasmiresan are o experienta in vanzari de peste 10 ani si a detinut de-a lungul timpului diferite pozitii manageriale: Area Sales Manager, Regional Sales Manager etc.

Inainte de a se alatura echipei LabormedAlvogen, Radu a detinut pozitia de Regional Sales Manager - Transilvania, la Terapia. In prezent, coordoneaza activitatea de vanzari si marketing a aproximativ 100 de oameni.

Carmen Rotaru

Director Asigurarea si Controlul Calitatii, Persoana Calificata
Portrait of Carmen Rotaru

Carmen Rotaru este absolventa a Facultatii de Farmacie din Bucuresti si are o experienta de peste 30 de ani in domeniu, lucrand 15 ani in Agentia Nationala a Medicamentului (ICSMCF) si alti 18 ani in diverse companii farmaceutice.

De-a lungul acestei perioade, a detinut diverse functii – Cercetator Stiintific, Director de Productie, Director Farmaceutic, Director de Asigurarea si Controlul Calitatii, Persoana Calificata.

Domeniile sale de experienta profesionala includ managementul asigurarii calitatii pentru activitatile de fabricatie, control si distributie a medicamentelor.

In perioda 2005-2007 a facut parte din echipa desemnata pentru dezvoltarea proiectului noii unitati de productie si a participat la punerea in functiune, calificarea si autorizarea fabricii.

Monica Scutariu

Manager Logistica si Aprovizionare
Portrait of Monica Scutariu

Cu o experienta de 3 ani in vanzari si 10 ani in achizitii, acumulata in cinci companii romanesti si multinationale, Monica Scutariu s-a alaturat echipei LabormedAlvogen in august 2009.

Succesul si ariile sale de experienta sunt in zone precum alinierea politicilor de supply chain la deciziile strategice de dezvoltare ale companiei,

negocierea termenelor de plata si a costurilor cu furnizorii, imbunatatirea vitezei de rotatie a stocurilor administrate etc.

De profesie economist, licentiata a Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (ASE Bucuresti, 1998), Monica este si absolventa a unui masterat in Administrarea Afacerilor Comerciale (ASE Bucuresti, 2004).

Emanuela Pavel

Manager Inregistrari
Portrait of Emanuela Pavel

Absolventă a Facultății de Chimie din cadrul Universității din București și a unui masterat în Optimizarea Controlului Chimico-Analitic și Asigurarea Calității, în cadrul aceleiași facultăți, Emanuela Pavel are o experiență profesională de peste 11 ani, dintre care 8 ani în industria farmaceutică.

După 3 ani de experiență acumulată în departamentul de Cercetare-Dezvoltare al companiei Labormed,

Emanuela a acceptat noi provocări în cadrul echipei de Înregistrări al companiei Actavis, în poziția de Specialist Înregistrări.

În 2011, Emanuela s-a alăturat echipei Alvogen în calitate de Manager de Proiecte Înregistrări. Începând cu anul 2012, ocupă poziția de Manager Înregistrări și coordonează activitățile de înregistrare ale produselor din portofoliul Alvogen.