Echipa de management

Laurențiu Scheușan

Chief Executive Officer
Portrait of Laurențiu Scheușan

Laurențiu Scheușan deține, odată cu preluarea Labormed de către grupul farmaceutic Alvogen, funcția de CEO al Labormed Alvogen.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria farmaceutică, Laurențiu a condus businessul Alvogen în România încă de la intrarea companiei pe piața farmaceutică locală, în anul 2010. Anterior, Laurențiu a administrat timp de trei ani și jumătate operațiunile locale ale producătorului de medicamente generice Actavis după ce, în prealabil, ocupase funcția de Director de Marketing și Vânzări pentru Sindan Pharma.

Laurențiu a absolvit facultatea de Medicină și Farmacie din Timișoara și un program de Executive MBA în cadrul Institutului Româno-American de Administrare a Afacerilor ASEBUSS.

Dan Modrogan

Chief Financial Officer
Portrait of Dan Modrogan

Dan Modrogan are peste 12 ani de experiență profesională, împărțită între consultanță financiară și industria farmaceutică. El face parte din echipă din 2008, când s-a alăturat companiei în poziția de Controlor Financiar, promovând ulterior ca Manager Financiar pentru ca, odată cu achiziția Labormed de către Alvogen, să devină CFO al Labormed Alvogen.

Anterior, Dan a activat ca Manager de Audit în cadrul biroului din București al Ernst & Young Romania. Din 2016, el ocupă și funcția de VP of Finance pentru Alvogen în Europa Centrală și de Est, iar din iulie 2017 este și Deputy CEO/vicepreședinte al Consiliului de Administrație în Labormed.

Dan a absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE București și este membru al Association of Chartered Certified Accountants.

Viorica Predună

Chief Commercial Officer
Portrait of Viorica Predună

Country Manager al Alvogen în România, Viorica Predună s-a alaturat echipei în 2011, în calitate de Business Unit Manager. La nivelul grupului Labormed Alvogen, ea coordonează activitatea diviziei comerciale, din poziția de Chief Commercial Officer.

Înainte de a accepta provocarea Alvogen, Viorica a petrecut cinci ani în cadrul Actavis,

pentru început ca Area Sales Manager și, din 2008, ca Director de Vânzări. Anterior, ea a lucrat timp de alți cinci ani pentru Sicomed (actuala Zentiva), în primul an ca reprezentant medical, pentru ca mai apoi să ocupe funcția de Area Sales Manager.

Viorica este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

Mirel Florică

Chief Operating Officer
Portrait of Mirel Florică

De profesie inginer chimist (Institutul Politehnic București) și absolvent al unui EMBA (Asebuss - București), Mirel Florică a deținut, de-a lungul timpului, poziții manageriale în diverse companii farmaceutice.

Domeniile sale de experiență includ Supply Chain Management (lanț de aprovizionare, producție, distribuție) și consultanță pentru managementul eficient al organizațiilor.

Înainte de a se alătura echipei Labormed Alvogen, Mirel a deținut poziția de Director de Operațiuni la Terapia. Începând cu anul 2016, ca o extensie la atribuțiile sale, Mirel coordonează și activitatea fabricii de ambalare Alvogen din Barice, Serbia.

Radu Sasmireșan

National Sales Director
Portrait of Radu Sasmireșan

Radu Sasmireșan are o experiență în vânzări de peste 15 ani și a deținut, de-a lungul timpului, diferite poziții manageriale în acest domeniu: Area Sales Manager, Regional Sales Manager ș.a. Înainte de a se alătura echipei Labormed Alvogen, Radu a ocupat postul de Regional Business Manager (Transilvania) la Terapia, timp de 4 ani.

În prezent, este responsabil de coordonarea, eficientizarea și controlul echipei naționale de marketing și vânzări, care însumează peste 90 de oameni.

Allice Stroe

Quality Assurance & Quality Control Director
Portrait of Allice Stroe

Allice Stroe ocupă funcția de Director Asigurarea și Controlul Calității din mai 2017, după ce s-a alăturat inițial echipei Labormed Alvogen în calitate de Manager Asigurarea Calității.

Cu o experiență de 14 ani în industria farmaceutică, atât în Producție cât și în Asigurarea Calității, Allice și-a desfășurat cea mai mare parte a activității profesionale în cadrul fabricii Europharm din Brașov, unde a deținut diverse funcții de coordonare, de la Packaging Area Manager, la Production Manager și, cel mai recent, Quality Assurance Manager - timp de 4 ani.

În ceea ce privește studiile, Allice este absolventă a Facultății de Farmacie din cadrul Universității "Carol Davila" București.

 

Emanuela Pavel

Regulatory Affairs Director
Portrait of Emanuela Pavel

Absolventă a Facultății de Chimie din cadrul Universității din București și a unui masterat în Optimizarea Controlului Chimico-Analitic și Asigurarea Calității, în cadrul aceleiași facultăți, Emanuela Pavel are o experiență profesională de peste 13 ani, dintre care 8 în industria farmaceutică.

După 3 ani de experiență acumulată în departamentul de Cercetare-Dezvoltare al companiei Labormed, Emanuela a acceptat

noi provocări în cadrul echipei de Înregistrări a companiei Actavis, în poziția de Specialist Înregistrări.

În 2011 Emanuela s-a alăturat echipei Alvogen în calitate de Manager de Proiecte Înregistrări. Începând cu anul 2012, a ocupat poziția de Manager al întregului departament de Înregistrări pentru ca, din 2015, să fie numită Director de Înregistrări pe Europa Centrală și de Est.

Monica Scutariu

Supply Chain Manager
Portrait of Monica Scutariu

Cu o experiență de peste 10 ani în achiziții, acumulată în cinci companii românești și multinaționale, Monica Scutariu s-a alăturat echipei Labormed Alvogen în anul 2009.

Succesul și ariile sale de experiență sunt în zone precum alinierea politicilor de supply chain la deciziile strategice de dezvoltare ale companiei,

negocierea termenelor de plata și a costurilor cu furnizorii, îmbunătățirea vitezei de rotație a stocurilor administrate etc.

De profesie economist, licențiată a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (ASE Bucuresti), Monica este și absolventă a unui masterat în Administrarea Afacerilor Comerciale.