Alvogen în România

Biroul din România constituie baza de producţie, cercetare – dezvoltare, vânzări şi marketing pentru întreaga regiune a Europei Centrale și de Est

CITEȘTE MAI MULTE

Echipa de management

În spatele tuturor proceselor și produselor noastre se afla o echipă pasionată și ambițioasă, cu o bogată experiență în industria farmaceutică

CITEȘTE MAI MULTE

Cultură & Brand

Întreaga noastră activitate este orientată către client, suntem oameni descurcăreți și punem pasiune în ceea ce facem

CITEȘTE MAI MULTE

Alătură-te echipei

Alvogen nu este o companie convențională - acceptă provocarea de a construi alături de noi compania farmaceutică a viitorului

CITEȘTE MAI MULTE

Grupul Alvogen

Alvogen este o companie farmaceutică multinațională axată pe dezvoltarea, producția și comercializarea medicamentelor generice complexe, a OTC-urilor și a produselor biosimilare. Angajamentul nostru este acela de a construi o companie de ultimă generaţie în industrie, prin selectarea strategică a produselor, a partenerilor de afaceri şi a pieţelor pe care activăm.

Cu mai mult de 200 de produse farmaceutice în dezvoltare și în curs de înregistrare, portofoliul grupului Alvogen constă într-o gamă largă de produse medicamentoase de top care acoperă arii terapeutice precum oncologia, cardiologia, gastroenterologia, bolile respiratorii, sistemul muscular ș.a.

Alvogen îşi desfăşoară activitatea în 35 de ţări din Europa, America de Nord şi Asia şi numără aproximativ 2600 de angajaţi la nivel global.

 • 2600angajați la
  nivel global
 • 35țări în care
  activează
 • 5unități de
  producție
 • 200+produse în
  dezvoltare

Împreună pentru o lume mai bună

Angajații Alvogen se străduiesc să facă diferența nu doar în activitatea lor profesională, ci și în comunitățile în care își desfășoară activitatea. Sub umbrela "A Better Planet", Alvogen și-a propus să sprijine inițiative care răspund nevoilor comunităților atât la nivel global, cât și la nivel local, în fiecare țară în care compania este prezentă.

În 2013, am reușit să strângem $110.000 pentru proiecte de caritate globale și locale, iar colegii Alvogen din întreaga lume s-au alăturat campaniei de donații, organizând și participând la diverse activități de strângere a fondurilor.

Citește mai multe

Broșura Alvogen

Alvogen este o companie internațională, cu birouri în 35 de țări din întreaga lume și 2600 de angajați la nivel global. Cu peste 200 de proiecte în derulare în ceea ce privește portofoliul de produse, Alvogen are o strategie bine pusă la punct în vederea dezvoltării business-ului.

Răsfoiește broșura