Posturi disponibile

Pe măsură ce ne dezvoltăm şi ne consolidăm poziţia pe piaţă, suntem în căutare de oameni inovatori, descurcăreţi şi ambiţioşi, oameni cu experienţă, care să împărtăşească spiritul nostru competitiv şi pasiunea de a se remarca prin succes.

Paşii procesului de recrutare sunt următorii:

  • Înregistrează-ţi profilul în baza noastră de date sau aplică direct pentru postul care te interesează 
  • Persoana responsabilă de recrutare va evalua concordanţa dintre profilul tău şi postul disponibil
  • Dacă experienţa, cunoştinţele şi aptitudinile tale se potrivesc cu profilul pe care îl căutăm, vei fi invitat la un interviu

ADN-ul angajatului ALVOGEN

Află aici dacă avem oportunităţi de carieră adecvate aşteptărilor tale


18.7.2018

Manager de Zona – Vest

Planifică, coordonează și monitorizează activitatea echipei din subordine (reprezentanti de vanzari, reprezentanti medicali), în vederea atingerii targetelor și obiectivelor specifice;


16.7.2018

Analist Vanzari

Mentine legatura cu Managerii de Zona pentru asigurarea fluxului de informatii necesare, intocmeste si transmite catre echipa de vanzari diverse documente si rapoarte de vanzari.


25.6.2018

Regulatory Submission Officer

Compile, review, and publishe global regulatory electronic submissions using electronic publishing software.


22.6.2018

Regulatory Affairs Project Manager - 1 year

Initiate, coordinate and supervise the registration of medicinal products from the company portfolio through European procedures (MRP, DCP, CP) or national procedure


16.5.2018

PV Expert

ICSR, Aggregate Reports, Signal Detection, RMP, Documentation Activity, SOP preparation, Regulatory Authorities and partners (both internal and external) interaction.


20.4.2018

Operator Ambalare - suport

Asigură suport operatorilor de ambalare.


3.4.2018

Sef de echipă - preparare

Se asigură că procesarea produselor este în concordanță cu procedurile operaționale și instrucțiunile de fabricatie existente.


3.4.2018

Operator Ambalare

Operarea si curatarea corecta a masinilor de ambalat in blistere.


3.4.2018

Operator Preparare

Efectuează operaţii de cântărire, preparare lianţi, granulare, omogenizare conform Dosarelor de Fabricaţie şi a Instrucţiunilor de Fabricaţie.


Utilizăm module cookie pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează corect și pentru a colecta statistici despre utilizatori, pentru a îmbunătăți site-ul. Aflați mai multe.