Posturi disponibile

Pe măsură ce ne dezvoltăm şi ne consolidăm poziţia pe piaţă, suntem în căutare de oameni inovatori, descurcăreţi şi ambiţioşi, oameni cu experienţă, care să împărtăşească spiritul nostru competitiv şi pasiunea de a se remarca prin succes.

Paşii procesului de recrutare sunt următorii:

  • Înregistrează-ţi profilul în baza noastră de date sau aplică direct pentru postul care te interesează 
  • Persoana responsabilă de recrutare va evalua concordanţa dintre profilul tău şi postul disponibil
  • Dacă experienţa, cunoştinţele şi aptitudinile tale se potrivesc cu profilul pe care îl căutăm, vei fi invitat la un interviu

ADN-ul angajatului ALVOGEN

Află aici dacă avem oportunităţi de carieră adecvate aşteptărilor tale


10.4.2018

R&D Analyst

Dezvoltarea/ validarea de metode analitice pentru materiile prime şi produsele aflate în procesul de cercetare;


4.4.2018

R&D Analytical Manager

Responsible for the construction, development and validation of robust analysis methods that make analytical authorization / re-authorization applications for the company's products.


4.4.2018

Regulatory Affairs Maintenance Officer

Initiate, coordinate and supervise the variations for medicinal products from the company portfolio through European procedures (MRP, DCP, CP) or national procedure.


3.4.2018

Sef de echipă - preparare

Se asigură că procesarea produselor este în concordanță cu procedurile operaționale și instrucțiunile de fabricatie existente.


3.4.2018

Operator Ambalare

Operarea si curatarea corecta a masinilor de ambalat in blistere.


3.4.2018

Operator Preparare

Efectuează operaţii de cântărire, preparare lianţi, granulare, omogenizare conform Dosarelor de Fabricaţie şi a Instrucţiunilor de Fabricaţie.


3.4.2018

Specialist Planificare Producție

Elaborarea planului de producție anual/ trimestrial/ lunar/ săptămânal ținând cont de planul de vânzări aprobat pentru piața internă și pentru export.


3.4.2018

Șef de echipă - secția ambalare

Asigură ambalarea și etichetarea corectă a produselor (ambalarea corectă a pliantelor, imprimarea corectă și clară a datelor de identificare a produselor)


19.3.2018

Inginer Tehnic de Producție

Asigură suportul tehnic necesar pentru echipamentele de producție.


19.3.2018

Reprezentant Medical București (perioadă nedeterminată)

Promovează produsele companiei către medici/farmacii în zona alocată. Dezvoltă și întreține relaţii cu clienţii din teritoriul alocat (medici, farmacişti)


19.3.2018

Reprezentant Medical București (perioadă determinată)

Promovează produsele companiei către medici/farmacii în zona alocată. Dezvoltă și întreține relaţii cu clienţii din teritoriul alocat (medici, farmacişti)


19.3.2018

Reprezentant Vânzări IL, CL

Efectuează vizite la toţi clienţii din zona sa (farmacii), în concordanţă cu ruta şi frecvenţa de vizitare stabilite în vedere realizării obiectivelor de vânzări.