Posturi disponibile

Pe măsură ce ne dezvoltăm şi ne consolidăm poziţia pe piaţă, suntem în căutare de oameni inovatori, descurcăreţi şi ambiţioşi, oameni cu experienţă, care să împărtăşească spiritul nostru competitiv şi pasiunea de a se remarca prin succes.

Paşii procesului de recrutare sunt următorii:

  • Înregistrează-ţi profilul în baza noastră de date sau aplică direct pentru postul care te interesează 
  • Persoana responsabilă de recrutare va evalua concordanţa dintre profilul tău şi postul disponibil
  • Dacă experienţa, cunoştinţele şi aptitudinile tale se potrivesc cu profilul pe care îl căutăm, vei fi invitat la un interviu

ADN-ul angajatului ALVOGEN

Află aici dacă avem oportunităţi de carieră adecvate aşteptărilor tale


3.9.2018

PV Expert

ICSR, Aggregate Reports, Signal Detection, RMP, Documentation Activity, SOP preparation, Regulatory Authorities and partners (both internal and external) interaction.


29.8.2018

Regulatory Affairs CMC Specialist

Take all necessary measures to ensure the granting and the maintenance of the MA for the assigned products.


29.8.2018

RA Maintenance Specialist

Initiate, coordinate and track the variations for the assigned medicinal products from the company portfolio, approved throuh national procedures in APAC or EU or EU procedures.


28.8.2018

Contabil

Operarea in evidenta contabila a documentelor primite de la furnizorii companiei, intocmirea notelor contabile;


27.8.2018

QA Specialist

Efectuarea operațiilor specifice departamentului Asigurarea Calității în sistemul electronic SAP (ex:creare coduri materiale, blocare și deblocare materiale, inițiere și închidere cereri schimbare, rulare periodică a programului deblocare materiale cu termen de valabilitate expirat);


20.8.2018

Consilier Juridic Debutant

Redacteaza si avizeaza acte cu caracter juridic;


18.7.2018

Manager de Zona – Vest

Planifică, coordonează și monitorizează activitatea echipei din subordine (reprezentanti de vanzari, reprezentanti medicali), în vederea atingerii targetelor și obiectivelor specifice;


16.7.2018

Analist Vanzari

Mentine legatura cu Managerii de Zona pentru asigurarea fluxului de informatii necesare, intocmeste si transmite catre echipa de vanzari diverse documente si rapoarte de vanzari.


20.4.2018

Operator Ambalare - suport

Asigură suport operatorilor de ambalare.


3.4.2018

Sef de echipă - preparare

Se asigură că procesarea produselor este în concordanță cu procedurile operaționale și instrucțiunile de fabricatie existente.


3.4.2018

Operator Ambalare

Operarea si curatarea corecta a masinilor de ambalat in blistere.


3.4.2018

Operator Preparare

Efectuează operaţii de cântărire, preparare lianţi, granulare, omogenizare conform Dosarelor de Fabricaţie şi a Instrucţiunilor de Fabricaţie.


Utilizăm module cookie pentru a ne asigura că site-ul nostru funcționează corect și pentru a colecta statistici despre utilizatori, pentru a îmbunătăți site-ul. Aflați mai multe.