Posturi disponibile

Pe măsură ce ne dezvoltăm şi ne consolidăm poziţia pe piaţă, suntem în căutare de oameni inovatori, descurcăreţi şi ambiţioşi, oameni cu experienţă, care să împărtăşească spiritul nostru competitiv şi pasiunea de a se remarca prin succes.

Paşii procesului de recrutare sunt următorii:

  • Înregistrează-ţi profilul în baza noastră de date sau aplică direct pentru postul care te interesează 
  • Persoana responsabilă de recrutare va evalua concordanţa dintre profilul tău şi postul disponibil
  • Dacă experienţa, cunoştinţele şi aptitudinile tale se potrivesc cu profilul pe care îl căutăm, vei fi invitat la un interviu
Contactează 
departamentul HR

Dacă niciuna dintre pozițiile deschise pentru moment nu prezintă interes pentru tine, trimite-ne oricum CV-ul prin intermediul formularului de aplicație, menționând poziția sau departamentul în care ai dori să lucrezi.

Vom păstra detaliile tale în baza noastră de date și te vom contacta în momentul în care devine disponibilă o astfel de poziție.

Află aici dacă avem oportunităţi de carieră adecvate aşteptărilor tale


6.3.2017

Operator Vanzari prin Telefon - Bucuresti

  • Mentine si dezvolta relatii de colaborare cu clientii din zona sa de actiune si cu partenerii distribuitori
  • Promoveza produsele companiei si prezinta ofertele comerciale clientilor alocati

3.3.2017

Operator productie

  • Asigură ariile de comprimare cu produsele intermediare (amestec pentru comprimare directă, granulă pudrată) şi cu materiale de ambalare auxiliare (recipienţi din plastic/inox, saci de polietilenă,etichete, sigilii) necesare identificării şi sigilării produselor vrac obţinute.

2.3.2017

Pharmacovigilance Expert

  • ICSRs, Aggregate reports, Signal Detection Activity, RMP, Documentation Activity, SOP Preparation, Regulatory Authorities and partners (both internal and external) interactions